Reconocimientos

111Reconocimientos

En el año 2.008 las cofradías de pescadores de la isla de Ibiza creamos la marca Peix Nostrum. Desde entonces y gracias al esfuerzo de toda la familia que formamos la pesca profesional de Ibiza son han otorgado diversos reconocimientos al esfuerzo, sostenibilidad y buen hacer de los pescadores:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MEDALLA DE ORO DE LA CIUTAT D’EIVISSA

or “Confraria de Pescadors d’Eivissa – Medalla d’Or de la Ciutat d’Eivissa

Nascuda el 18 de juny de 1922, la Confraria és el resultat del teixit associatiu de la gent del mar per tal de treballar en la millora de les condicions socials i laborals dels pescadors, així com millorar la comercialització dels seus productes, evitar la sobreexplotació dels caladors, autoregulant els dies de pesca ¡ els preus, assumint així una labor social important i protegint les especies propies de l’activitat.

Amb la recent creada marca «Peix Nostrum», es vol posar en valor el producte pescat per ells, amb mitjans artesanals | mètodes tradicionals respectuosos amb el medi ambient.

Entitat de grans valors culturals i etnográfics, és continuadora i representativa d’una historia professional de segles dedicats al noble art de la pesca, amb un notable esforc realitzat no sempre amb condicions gratificants, amb les dificultats i sacrificis que suposa la vida a la mar.

Eivissa, 5 d’agost de 2018”

PREMIO ONDA CERO IBIZA Y FORMENTERA 2018, categoría economía

ceroPeix nostrum recibió en el 2018 el premio Onda Cero Ibiza y Formentera en la categoría de economía. Y en el 2019 lo recibió como participante del Grup Leader de acción local.

“Som s’essència de sa pesca artesanal de s’illa d’Eivissa, som sa tradició, som es pescadors en busca des peix de temporada, som es adobadors as sol, cosint infinites malles, som ses famílies des pescadors, as seu lloc des mercat, pregant per una bona venta, però pregant  també perquè millori es temps i es seus essers més estimats tornin aviat i amb salut de sa seva jornada diària, som ses centenàries confraries amb sa seva incansable labor social… No som només una marca comercial, som un projecte cultural, un projecte pedagògic, un projecte mediambiental i també per què no? un projecte gastronòmic.

Tenim un projecte viu, de futur, treballam perquè es nostres fills i es nostres nets, i es nets des nostres nets puguin seguir pescant i fent rendible sa seva activitat i també perquè tota sa societat eivissenca pugui seguir disfrutant des peix local i es producte local en general.

Tenim un projecte, petit, però molt viu.

Som Peix Nostrum!

Gracies a tots”

PREMIO GASTROACTITUD 2018, COMPROMISO CON LA TIERRA

acEl premio ‘Gastroactitud Compromiso con la Tierra’ es un galardón de prestigio nacional que reconoce el trabajo de artesanos españoles que, con su labor, hacen posible la supervivencia de productos de excepcional calidad.

PREMIO DE LA ASOCIACIÓ DE PERIODISTES I ESCRIPTORS GASTRONÒMICS DE BALEARS

periPremio a Peix Nostrum en reconocimiento a su labor de la promoción del producto local.

RECONOCIMIENTOS DE LA CIUDAD DE IBIZA

6

 

PREMIOS GASTRONÓMICOS

5

  • Campió I concurs d’arròs mariner peix nostrum feim barri – feim mar
  • 1er classificat II concurs d’arròs mariner peix nostrum feim barri – feim mar
  • Campió IV concurs d’arròs mariner peix nostrum feim barri – feim mar